Tre veckor senare

Nu har vi haft våran fina lilla flicka hos oss i tre veckor (igår). Tiden går fort men samtidigt känns det som hon varit här mycket längre.
Vi har hunnit med besök hemma hos oss i Skövde från både min och Olivers familj samt varit nere hos dom i Småland i nästan en vecka och träffat lite mer släkt och vänner.

Hon har varit väldigt grinig flera timmar i rad några kvällar, helt otröstlig vissa stunder, men det är väl inte så konstigt kanske. Allt från magont och extrem värme hela dagarna till massa nya miljöer och människor på kort tid.
Hade dock förväntat mig att det skulle vara mycket "värre" dom första veckorna än vad det har varit. Jag hade förberett mig på ingen sömn alls, att hon skulle vara vaken och kanske skrika hela dagarna och nätterna osv. Men vi har ändå haft tur. Hon sover och äter bra både på dagarna och nätterna. Hon vaknar en gång sent på kvällen innan vi själv
a lagt oss, en gång på natten och en gång runt 8 på morgonen och emellan där så sover hon utan problem.
Sen ska jag väl inte säga för mycket, än finns det tid för vakna nätter och ännu mer gråt och gnäll haha. Men hittills så har det ändå gått bättre än jag trodde.

Det händer saker varje dag och hon blir mer och mer medveten om saker. Ska bli kul med allt hon kommer lära sig framöver :)
Gillar

Kommentarer