Pride med partykungen

I sammarbete med Partykungen.se

Snart är det äntligen dags för alla häliga prideparader och festivaler i vårt avlånga land igen! Så himla taggad.
I sammarbete med partykungen tänkte jag visa er lite snygga och roliga prylar som passar bra under dessa tillställningar.
Om ni klickar här så kommer ni direkt till en kategori på deras hemsida med regnbågens alla färger.

Ni hittar i denna kategori allt som möjligen kan behövas för att pynda och piffa upp sig lite extra. Det finns allt från olika sorters flaggor till godis i alla dess färger och former.
Det finns garanterat något som passar alla.

Jag har själv mina egna favoriter som jag gärna vill dela med mig av. Jag kan börja med dessa tre produkterna som ni ser på bilderna nedan.
Tycker de passar superbra om man har någon typ av fest, middag eller liknande.

På första bilden ser ni ett superfint sugrör i form av ett hjärta. Passar mig så bra då jag dricker ALLT med sugrör dagligen.
På andra bilden kan ni se små miniflaggor som kan användas på mat eller kanske i cupcakes.
Och tredje bilden, klubbor i regnbågens färger. Finns inte mycket mer att säga mer än att dom är så sjukt goda och fina!Här under har ni ännu fler av mina favoritprodukter inför pride i år. En kanon med konfetti i olika färger. Denna finns i två olika storlekar, 40cm och 80cm.
Supersnygga glasunderlägg, passande till både fest och vardagsbruk.
Och sist men inte minst, ett paraply! Vi bor ju ändå i sverige haha, så lite förberedd måste man ju vara inför paraden så man slipper bli blöt om regnet skulle dyka up.Är du i behov av något fint pynt eller lite färgglada kläder så tycker jag absolut att du ska gå in på partykungen.se och kolla igenom deras utbud med fokus på pride. Hoppas du hittar lika mycket kul som mig!


Gillar

Kommentarer