Nyårsklänningar - Modegallerian.se

I sammarbete med Modegallerian.se så kommer jag visa upp en massa fina klänningar som jag tycker är perfekta att ha på nyår. Det finns något för alla tillfällen, oavsett om du ska på en stor fest eller bara sitta hemma med familj eller vänner och umgås.

På modegallerian hittar du mode från bland annat Nelly, bubbleroom och NA-KD, så när du söker efter de kläder, skor eller accessoarer du vill ha så får du fram produkter som passar din breskrivning från alla möjliga modebutiker. Smidigt va?
Du kan också söka på hundratals olika nyanser och lägga till filter som mönster och pris, allt för att komma så nära du bara kan till det du letar efter.
Jag har samlat ihop lite klänningar i olika katergorier och färger som jag själv tycker är superfina. Det jag tänkte visa först är dessa röda, riktigt festliga klänningarna. Rött går alltid hem på vintern tycker jag.


1 // 2 // 3 // 4

Sedan har jag hittat några otoligt snygga klänningar med paljetter i mänger som alltid har varit min personliga favorit. Har haft massa paljettklänningar haha. Passar skitbra om du ska ut på krogen till exempel.


1 // 2 // 3 // 4

Jag själv ska inte göra något jättespeciellt på nyår då jag är gravid och inte har någon lust att gå på massa fester haha. Men trots att jag bara kommer spendera kvällen med sambon och mina nära och kära i lugn och ro så vill jag såklart ha en snygg klänning. Så är det fler än jag som bara ska ta det lugnt men ändå vill klä upp sig lite mer än vanligt så har jag ett gäng härliga klänningar för er också!


1 // 2 // 3 // 4Sist men inte minst, långklänningar. Jag ÄLSKAR verkligen långklänningar och nyår måste väl ändå vara bästa anledningen att få dra på sig en riktigt fancy långklänning? Det tycker iallafall jag. Här har ni mina fyra favoriter i mina favoritfärger grön och rosa!


1 // 2 // 3 // 4Jag hoppas ni gillar någon utan alla klänningar jag valt att visa i detta inlägg och jag tycker verkligen att ni ska gå in på modegallerian och hitta era egna favoriter :)

Ha det bäst!


Gillar

Kommentarer