kontorshotell

I samarbete med Hagalunds kontorshotell har jag fått möjligheten att informera er om en superbra lösning för alla er egenföretagare, kreatörer och entreprenörer där ute som just nu letar efter en ny och inspirerande arbetsmiljö. Eller till er som inte visste att ni letade förrän nu haha ;)


Väldigt ofta har jag sett att influencers och egenföretagare m.m arbetar hemifrån, och visst kan det vara mysigt. Jag tyckte själv att det var skönt att plugga hemifrån. Men jag upplevde också att det var svårare att få jobbet gjort i tid, man valde allt för ofta att hellre vila i soffan och skjuta upp arbetet till sen. Därför kan iallafall jag känna att ett kontor hade varit jättesmidigt att kunna gå till på bestämda dagar och timmar så att man kan fokusera på det som är viktigt :)

På Hagalunds kontorshotell i Stockholm ingår det massa härliga saker när man hyr ett rum. Man har tillgång till några av de viktigaste sakerna så som wi-fi, skrivare och kopiator, konferensrum, kaffe och mycket mer. Mer info om det hittar ni lätt på deras hemsida.

Det finns även möjlighet att hyra en parkeringsplats intill byggnaden om man väljer att ta sig dit med bil. så smidigt!

Om man sen skulle inse att det inte var nått man längre behöver eller liknande så har dom kort uppsägningstid och vill man byta till eller mindre eller större rum så kan man enkelt göra det också. På hemsidan, som är länkad högra upp i inlägget, kan du läsa att om priser, lokalerna och du kan boka in dig på en visning om du är intresserad av ett rum.


Tänk va mysigt att få ha ett alldeles eget kontor att arbeta i och ha möjlighet till att ha möten i mötesrum, sitta och ta en frukt och en kopp kaffe med andra som hyr där och på så sätt kanske också träffa en ny vän. Så roligt!

Gillar

Kommentarer