Glamazon - Skönhet online

I Sammarbete med www.glamazon.se har jag fått möjligheten att tipsa er om massor av fina julkappar till henne. Så har du en mamma, syster, kompis eller kanske kollega som du ännu inte hittat en julklapp till så tycker jag att du ska gå in på hemsidan och kika lite.

Glamazon har ett väldigt stort sortiment och där kan du hitta allt från ansiktsvård,fotvård och hårvård till smink och parfym, vilket betyder att du garanterat kommer hitta något som passar.
Det finns även flera olika presentset med till exempel dofljus, parfymer och alla möjliga bra krämer. Är inte det en perfekt julklapp till mamma?
Här nedan kan ni se tre av alla presentset om glamazon erbjuder. Visst är dom fina?


Personligen så är jag mest förtjust i alla doftljus! Det är så mysigt nu till vintern och det skulle vara en jättebra julklapp till min bästa vän som älskar doftljus lika mycket som jag.
Du kan bland annat hitta yankee candle, voluspa, colony och Malin+Goetz och det finns så otroligt många olika dofter och jag själv är väldigt taggad på alla juldofter som erbjuds.

Något annat som är väldigt bra med glamazon är deras billiga frakt och snabba leverans vilket är viktigt nu när julen börjar närma sig så att man får hem alla julklapparna i tid.
Leveranstiden ligger på bara 1-3 dagar och handlar du för mer än 489 kronor så slipper du frakten helt och hållet.
Det är lätt att hitta det man letar efter på hemsidan tack vare alla kategorier som även har underkategorier och den enkla men fina designen. Det är även lätt att hitta alla kontaktuppgifter vilket jag har haft stora problem med på vissa hemsidor.

Skynda er in och kolla igenom alla goa produkter nu och shoppa loss för det ska jag göra! :) Klicka här för att komma till Glamazon.se. :)

Gillar

Kommentarer