För er som också är shoppingtokiga

I samarbete med fyndiq vill jag gärna visa er lite av mina favoriter i deras sortiment av barnkläder! Barnkläder är något som man måste köpa hela tiden, vad det känns som iallafall, och som lätt kan dra iväg och bli väldigt dyrt men på fyndiq har jag hittills hittat jättemycket fina plagg som är prisvärda och som jag vet att Hailey kommer att älska, och det är väldigt viktigt nu när hon bara blir envisare och envisare för varje dag haha.

Jag har redan börjat kika runt på höstkläder, jag gillar att vara förberedd och köpa på mig lite då och då under årets gång för att inte behöva köpa allt på en gång i sista minuten.

Det första jag lade märke till var alla vackra klänningar med karaktärerna från Frozen. Det har länge varit en favorit här hemma så dessa typer av kläder letar jag alltid efter när jag behöver handla något nytt. Kolla hur fina dom är! Någon av dessa kommer garanterat hamna på önskelistan inför kommande födelsedag


Jag har handlat från fyndiq oändligt många gånger tidigare och jag är så nöjd! Vid behov av kundtjänst har jag fått snabba svar, blivit så bra bemött och fått rätt hjälp direkt. Mina paket kommer hem fort och frakten är prisvärd vilket är ett stort plus. Det bästa av allt är alla betalningssätt man har att välja på, dessa har man att välja emellan:

* Faktura - bet inom 14 dagar

* Delbetala

*Kort

*Direktbank

* Swish


Det går även att köpa ge bort presentkort på fyndiq, stort tips till er som har lika svårt att hitta presenter som jag har eller vet att personen ni ska köpa present till helst väljer själv. Det finns allt från elektronik och sport till smink och kläder så det skulle garanterat bli en uppskattad present oavsett ålder eller kön på mottagaren.

In och ta en titt nu hörrni :)


Gillar

Kommentarer