Få ett bättre sexliv

I samarbete med vuxen.se tänkte jag visa lite olika saker som kan göra ditt sexliv bättre och mer spännande, samt visa lite snygga underkläder som man aldrig kan få för mycket av. Eller hur?

Vuxen.se är den mest populära butiken för just sexleksaker och sexiga underkläder och dom erbjuder även ett års garanti. Varför inte passa på att köpa hem något spännande till dig själv eller kanske till sambon,pojkvännen/flickvännen,mannen/frun eller till någon annan nu lagom till alla hjärtans dag? Min sambo skulle bli glatt överaskad om jag klädde mig i något fint därifrån! Tänker att jag visar er några av mina favorit underkläder först. Kommer defenitivt beställa någon av dessa.


Snygga va? Jag verkligen älskar sexiga bodys, det är absolut min favorit typ av underkläder! Även väldigt förtjust i detta som ni ser här under.


Jag tycker verkligen att alla borde unna sig lite sexiga underkläder, det får en verkligen att känna sig fin, sexig och grym. Jag känner iallafall så när jag får på mig något fint. Känner att jag vill visa hela världen haha.

Jag avslutar med att lägga in lite bilder på annat som kan vara bra och roligt att ha hemma.Något jag tycker om med vuxen.se är att det är 100% diskret leverans, vilket betyder att ingen kommer se på paketet vart eller vad du har handlat. Avsändaren syns alltså inte alls.
Det är även snabb leverans och om du handlar för över 799 är det fri leverans.
Gå in och kika HÄR och hitta dina egna favoriter.
  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Evelina,
Men åh vad fina underkläder de hade! 😃
www.evelinarou.com