Dags för körkort?

Reklam för Trafiko.

Jag gissar på att det inte bara är jag som inte tagit mitt körkort ännu, så till er andra som känner att det börjar bli dags att börja med körkortet nu och letar efter ett bra ställe att hitta det ni behöver inför teori och körprovet, läs vidare!


Jag tyckte själv nu när jag började att det var mycket som behövde fixas innan man kunde sätta igång ordentligt med sitt körkort. Det var handledarkurs som skulle bokas, en massa teori som skulle läsas och körmoment att öva på när jag väl övningskörde med min sambo. På trafiko kan man boka sin handledarkurs direkt från sin telefon så man behöver inte ringa eller gå till en trafikskola eller liknande för att göra sin bokning, så smidigt! Det blir lite enklare att komma igång när man kan göra det hemifrån soffan.

Man kan också köpa teoripaket eller teoriboken på Trafiko. Om man köper teoripaketet får man obegränsad tillgång till körkortsfrågor och teorilektioner online. Hur bra? Jag lärde mig bäst av att göra körkortsfrågorna om och om igen varje kväll. Personligen gillar jag att kunna läsa teorin på datorn eller i telefonen, då kan man plugga på så många olika ställen då man nästan alltid har telefonen med sig. Jag läste mycket när jag tog bussen till jobbet, på mina raster, i sängen innan jag skulle sova.

Teorin finns också på engelska, arabiska, persiska och somaliska.

Under tiden jag har övningsskört hade jag önskat att jag hade en plattform för körmomenten som man får tillgång till hos Trafiko, då det är så mycket enklare när man kan följa sina framsteg och kunna se rakt framför sig vilka olika moment man behöver lära sig och öva på inför sin uppkörning.

Man får tillgång till plattformen med alla dessa körmoment när man har bokat en kurs på hemsidan. Jag hoppas att ni åtminståne går in på Trafiko och kollar nu när det är dags, jag tycker att deras tjänster verkar hur bra som helst och rekommenderar er verkligen att gå in där och läsa mer!

Lycka till med körkorten :)

Gillar

Kommentarer