Champagneprovning

I samarbete med Champagneprovning.com & vinprovning.nu har jag fått chansen att visa er en rolig och mysig upplevelse.
Champagneprovning passar perfekt till så många olika tillfällen så som möhippor, födelsedagar, dejt eller kanske bara för en trevlig kväll med vännerna. Du kan välja att gå på offentliga provningar eller annordna ett privat hemma, hur bra är inte det? Om ni väljer att gå på en offentlig champagneprovning så har ni chansen att lära er alla grunder om det är så att man är ny i champangevärlden, ungefär som jag haha. De offentliga provningarna finns de stora städerna Stockholm, Göteborg och Malmö men även på lite mindre ställen som Gävle, Karlstad, Uppsala, Västerås och Örebro.
Champagneprovningen passar perfekt som en present. Alla känner vi väl någon som skulle älska att få denna överraskingen? Inte bara för att det är en kul grej att göra ihop med ett härligt sällskap utan även för att man får chansen att lära sig så mycket som man kanske aldrig hört talas om innan. Är det så att du vill ge bort denna upplevelse till någon så kan du på hemsidan hitta olika upplevelsepaket. Här får ni lite exempel på två av de olika val som finns: -En provning på två timmar för alla över 18 år där man utöver att man provar champagne även få höra lite om champagnets historia, framställning och vilken sort som passar till olika tillfällen. -En provning för alla över 20 år där man får höra om historian, klimat, lagring och skillnader och likheter mellan olika sorter.
På deras hemsida som jag länkat i början av inlägget kan man även läsa lite mer om champagne om man vill veta lite innan man bokar. Det finns utförliga förklaringar på vad champagne är för något, hur det är i smaken och utseendet, vad "brut champagne" betyder (ni måste läsa, det var spännande haha), vad det innehåller och vad skillnaderna är mellan vin och champagne. Du hittar även väldigt många recept på vad du kan blanda det med för att göra det extra gott och lite mer spännande. Perfekt till fester om du vill bjuda på något fint och gott. De har också en direktlänk till sin champagneblogg för alla som inte kan få nog av information, bilder och härliga tips. På champagnebloggen kan du få lära dig saker som hur man på rätt sätt öppnar en champagneflaska, hur många glas en flaska räcker till och hur man ska hålla i glaset, hur man förvarar det på bästa sätt, vad ordet champagne faktiskt betyder och mycket mer. Det finns alltså mycket mer än vad man kan tro att lära sig om champagne och det finns något intressant att läsa om för alla. Så gå in och kolla deras hemsida, champagneprovning.com och bli proffs på champagne ni också så att ni kan imponera på ert sällskap sen när ni går på en provning! :)
  • Vardag

Gillar

Kommentarer