Besök på vårdcentralen

Min stackars lilla tjej…
Strax innan sommaren blev Hailey förkyld och sedan hade hon hosta dagligen i nästan tre månader efteråt, vi misstänkte då allergi och medicinerade.

Sen blev ju Hailey förkyld igen för ett par veckor sen och även denna gången stannade hostan kvar, men hon mådde toppen i övrigt. Men igår morse när vi satt i soffan såg jag på henne att hon andades väldigt ansträngt så vi fick en tid på vårdcentralen vid lunchtid. Påväg dit och i väntan på doktorn blev det ännu värre och när det äntligen var vår tur så fick hon inhalera och det hjälpte direkt, hon blev pigg och vi fick utskrivet medicin för att inhalera hemma vid behov men det skulle gå att hämta ut först framåt kvällen.

Tre timmar efter vi kom hem blev hon jättedålig igen så vi fick sitta ute i friska luften i väntan på receptet. Det blev en kväll och natt med mycket hosta och oro.

Idag har det varit lite bättre och nu sover hon gott, men hon vill verkligen inte inhalera hemma så fick göra när hon hade somnat 💕 hos läkaren tyckte hon att det var roligt dock 😂

  • Vardag

Gillar

Kommentarer