Art is freedom

I samarbete med Poster store

Rabattkod längst ner i inlägget


Poster store är ett företag som grundades i Stockholm ´år 2014 av de två bröderna Oskar och Tobias Renlund. Deras egna designer, tillsammans med konstnärer från hela världen, designar sedan dessa vackra posters till ditt hem .

Vi håller för tillfället på att sätta upp tavlor i vår lägenhet och tack vare poster store har vi fått det så himla fint i köket! Det finns ett inlägg på min instagram där ni kan se resultatet :) Vi har också fått hem några posters som ska upp i sovrummet vid ett senare tillfälle när vi har målat om där inne. Det känns så skönt att äntligen få upp lite fint på väggarna, vi har ju ändå bott här i ett år nu.

Poster store har även en kategori med fantastiska barnposters för er som vill piffa upp barnrummet med där lilla extra. Hade vi haft fler väggar i Haileys rum så hade jag köpt alla deras barnposters, dom är verkligen jättesöta!

Jag har samlat ihop mina favoriter från deras hemsida som jag vill dela med mig av till er så att ni som behöver också kan få lite inspiration.

"Drivkraften bakom Poster Store var en önskan att skapa en plats där du skulle vilja gå in för att bli inspirerad. Ditt hem borde vara en oas som ger dig inspiration och energi - vi vill vara med om att hjälpa människor att skapa just det. "

– Oskar Renlund, Grundare

Visst är dom fina?! Är så förälskad i deras poster som har ljusrosa inslag, det är mina absoluta favoriter. Jag rekommenderar verkligen poster store om det är så att ni ska göra om hemma, sätta upp en tavelvägg eller kanske ge bort en present. Deras produkter är guld, dom har snabba leveranser och toppenbra kundtjänst. Med koden Emelielinneak30 får ni 30% rabatt på ert köp! (Ej ramar & selection )

Gillar

Kommentarer

ByAlma
ByAlma,
Åh så fina posters❤️
nouw.com/byalma